Monday, October 31, 2011

kejayaan bersama kumpulan!tahniah3!!!! kpd pemimpin kumpulan sy. CDM2 hebat.. CDM kak azie, CDM kak ayu dan CDM kak biha.. atas award yg telah diterima.. alhamdulillah.. utk pengetahuan semua, awrd ni menunjukkan bahawa mereka ni telah berjaya mambantu rakan kongsi mereka utk sama2 berjaya mcm mereka jugak.. tahniah3!!

sy bersyukur sgt2, dilorongkan bertemu dengan kump hebat ni! dorang betul2 bantu sy dan rakan kongsi lain utk sama2 capai impian kami, utk ubah kehidupan yg biasa2 kpd luar biasa.. alhamdulillah.. sgt2 bersyukur!

Siapa betul2 nak berjaya dalam perniagaan terutamanya perniagaan Premium Beautiful ni, ayuh bersama group kami yang terbukti ni... Kita ada cara, dan cara ni memang diret dari mentor jutawan yang juga berjaya melahirkan ramai jutawan..

CDM siti rohana & CDM azlan dlm personal moneyCDM k.ana membuktikan premium beautiful n lactolite satu produk yg hebat!!
kepada rakan2 seperjuangan. tahniah!!! kita semua hebat. i lebiuuuuuuuuu allllssssss.. muah3!!! bersama2 kita menuju ke puncak!! =)kepada sahabat2 sekalian.. berminat nak shopping baju kat veatnam (FOC)
call/sms azila : 019 -2976871

No comments: